Om Frøsig Keramik
Vi, Per og jeg har i mange år arbejdet med leret som materiale. Vi er begge uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København og har udført mange udsmykningsopgaver sammen.
 
På værkstedet arbejder jeg med mindre serier, håndvaske, keramiske borde i stentøj. Hvert emne fremstår helt unikt. Farver og former har stor betydning for mit arbejde, inspirationen hentes i naturen og i alverdens kulturer, mønstre opstår og bringes sammen. ”Verden er stor og vejene mange” - citat Peter Plys.
 
Lys, liv og leg er kodeord i skabelsen af de mange forskellige mønstre og dekorationer. Farverne har jeg specielt udviklet til den type dekoration, og alle tingene er frostsikre - keramikken er mindst ligeså smuk om vinteren som om sommeren. Keramikken har mange fantastiske egenskaber, er frostsikker, falmer ikke og skal ikke vedligeholdes. Giver liv til enhver gårdhave eller væg – også i den farveløse tid. For tiden er jeg særligt optaget af samspillet mellem keramikken og uderummet.
 
Bordene og håndvaskene kan bestilles og dekoreres efter inspiration og ønsker fra kunden, bestilling af håndvaske og borde er specielt spændende for mig, da jeg holder meget af udfordringen i at kunne finde ind til og fremstille drømmen for hver enkelt.
 
Formidling har altid været en del af mit virke med leret. Udover arbejdet på værkstedet underviser jeg på Billedkunstskolen for børn og i FOF og nyder at dele glæden ved leret.
 
Udover keramikken er vores familie også sammen om interessen for islandske heste, som også bor ved galleriet og giver os mange gode oplevelser ud i den dejlige natur i Nordjylland.
 
Velkommen hos os.
 
Hilsen
Irene Frøsig
Frøsig keramik
Frøsig Keramik
/v Irene Frøsig
Skagensvej 252
9970 Strandby
 
MOBIL   +45   20 94 19 20
MAIL   Irenefroesig@gmail.com
WEB   www.froesigkeramik.dk